Διασκεδάστε

Φροντίζοντας για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων(ενηλίκων και παιδιών), το Anthemus Sea Hotel προσφέρει ένα εύρος δραστηριοτήτων τόσο για τις ώρες της ημέρας όσο και της νύχτας, που ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Διατηρήστε τη γραμμή σας παίζοντας βόλλεϋ ή τέννις στα γήπεδα του ξενοδοχείου ή ανακαλύψτε την ομορφιά της Χαλκιδικής με τα προγράμματα οργανωμένων εξορμήσεων σε επιλεγμένα μέρη. Δοκιμάστε τις ικανότητές σας στο μπιλιάρδο και στα επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια εντός του ξενοδοχείου ή σερφάρεται στο Διαδίκτυο στον Internet Corner του χώρου της ρεσεψιόν. Ταυτόχρονα, οι χώροι του Oriental SPA και του πλήρους εξοπλισμένου γυμναστηρίου παραμένουν στη διάθεσή σας, προσφέροντάς μια διαφορετική εμπειρία σωματικής και ψυχικής ευεξίας. 

Τη νυχτερινή διασκέδασή σας φροντίζει ομάδα επαγγελματιών ψυχαγωγών με καθημερινή ζωντανή μουσική και εναλλασσόμενο πρόγραμμα μουσικών και χορευτικών επιδείξεων και παραστάσεων που λαμβάνουν χώρα τόσο στις πισίνες όσο και στο Αμφιθέατρο Ορφέας. Εάν πάλι προτιμάτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα ποτό και εκπληκτική θέα, το Roof Garden Bar “Horizon” σας περιμένει κάθε βράδυ για να σας ταξιδέψει με επιλογή ποτών και ζωντανή συνοδευτική μουσική πιάνου. 

Η έμπειρη ομάδα των παιδαγωγών μας αναλαμβάνει να ψυχαγωγήσει τα παιδιά ηλικίας 4-12 ετών κάνοντας τις διακοπές μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική εμπειρία. Με παιχνίδια, αθλητικές δραστηριότητες αλλά και ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπως η παιδική χαρά και το μίνι κλαμπ τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να αναπτύξουν την δημιουργική τους πλευρά πάντα υπό τις πιο ασφαλείς συνθήκες.

 

 

SPECIAL OFFERS FOR OUR WEBSITE BOOKINGS

Book your holiday and get an early booking discount.

Early Booking Offer

Book now your holiday and get a free room upgrade for the period from 18th of April until 5th of June 2019.

Free Room Upgrade

Enjoy in April, May and October a free use of indoor heated pool, sauna, steam bath and relaxing area with vitamin Bar

Free use of Spa facilities

Book minimum 12 nights and get free a car category A for 2 days!

Stay and drive

Book minimum 12 nights and get free transfer from and to SKG Thessaloniki

Free Transfer Package

Never tried SCUBA diving? If not, come and have an afternoon of fun and experience the sensation of relaxed breathing underwater.

Scuba Diving

Express Check in

Express Check in

Παρακαλώ αξιολογήστε τις υπηρεσίες μας.

Αξιολογήστε μας